ÇERÇEVE ANLAŞMA BİLGİLENDİRME SAYFASI

Kişisel Bilgisayar ve Dizüstü Bilgisayar Alım Süreci Hakkında Özet Bilgi

1. Üniversitemizdeki eğilimleri ve ihtiyaçları tespit etmek amacı ile, belirlenen belli sayıda konfigürasyon bilgisiiletilerek 25 Mart 2010 tarihinde bir anket düzenlenmiştir.

2. Anket sonuçlarına göre sayılar belirlenmiştir.

3. Çerçeve Anlaşma ihalesi için dokümanlar hazırlanmıştır.

4. Yaklaşık maliyet çalışması yapılmıştır.

5. Alım yapılacak firmaların belirlenmesi ve belirlenen firmalarla anlaşma imzalamak üzere, 20 Eylül 2010 tarihinde Çerçeve Anlaşma ihalesi yapılmıştır.

6. Ekim 2010 tarihinde Çerçeve Anlaşma imzalanmıştır *.

7. Çerçeve Anlaşma, imzalandığı tarihten itibaren 18 ay boyunca yürürlükte kalacak olup bölüm/birimler münferit alımlarını bu süre içinde gerçekleştirebilirler. Ekim 2010 tarihi itibariyle;Çerçeve Anlaşma kapsamında Münferit Sözleşme yapabilecek bölüm/birimler işlemlere başlayabilirler.

Münferit Alım yapmak isteyen bölüm/birimlerin cade@metu.edu.tr adresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Çerçeve Anlaşma kapsamında Münferit Sözleşme yapabilecek bölüm/birimler: BAP (Bilimsel Araştırma Projeleri) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Eğitim Fakültesi Dekanlığı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı İletişim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü Mikro Elektro Mekanik Sistemler Merkezi Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Teknolojik Araştırma Merkezi (Merkez Lab.) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * Anlaşma imzalanan dört firma; Sentim Bilişim A.Ş., Servus Bilgisayar A.Ş., Shov Bilgisayar Ltd. Şti., Teknoser Bilgisayar A.Ş.'dir.